Vedfyrt steinovn

Vi har valgt å gå for en tysk Häussler ovn.
Dette er en steinovn som minner veldig om den typen som ble brukt før i tiden her i Norge og er spesielt godt egnet for brødbakst.

Erikstad Skogsbakeri steinovn
Steinovnen på Erikstad Skogsbakeri

Denne ovnen har kapasitet til å steke 28 brød av gangen, og materialsammensetningen av ovnen gjør at stekeresultatet blir jevnt.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Erikstad Skogsbakeri
Personvern Oversikt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapselinformasjon lagres i nettleseren din og utfører funksjoner som å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt og hjelpe teamet vårt med å forstå hvilke deler av nettstedet du synes er mest interessant og nyttig. Vennligst les vår personvernerklæring for mer informasjon.